Selasa, 02 September 2014

ή άλλη περιοχή στην οποία

Γνωρίζατε ότι ο μέσος άνθρωπος αλλάζει καριέρα έξι φορές τους στην επαγγελματική τους ζωή; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο θα αποφασίσουν να υψώσουν careers- μπορούν να απολυθούν στην τρέχουσα εργασία τους, μια δουλειά των ονείρων μπορεί να έρθει μαζί, οι άνθρωποι σε μια δεσμευμένη σχέση μπορεί να βρουν οι ίδιοι που έχουν να εξετάσουν νέες προοπτικές λόγω της αλλαγής στην τοποθεσία από την εργασία του άλλου εταίρου, ή κάποιος μπορεί απλά να γίνει απλά βαριούνται στη σημερινή καριέρα τους, στο σημείο όπου αισθάνεται σαν να μην υπάρχει σημείο της ημέρας. Αλλαγές σταδιοδρομίας δεν είναι ένα κακό πράγμα, αλλά θα πρέπει να σχεδιάζονται ανάλογα με τις περιστάσεις της ζωής σας, με τέτοιο τρόπο που θα εξακολουθούν να έχουν τα κεφάλαια που έρχονται στην οποία θα πρέπει να επιβιώσουν.

Οι περισσότεροι από εμάς θα περάσουν τις ζωές μας ελπίδα για την ιδανική δουλειά, αλλά αυτό σπάνια θα υλοποιηθούν. Το γεγονός είναι, σχεδόν όλες οι θέσεις εργασίας έχουν pitfalls- τους θα μπορούν να γελούν με φορείς των μουσικών οι οποίοι διαμαρτύρονται για μακρά ημέρες εργασίας ή τα προγράμματά τους, επισημαίνοντας ελέγχους αμοιβής τους, αλλά το γεγονός είναι ότι πολλές θέσεις εργασίας που προσφέρουν προσοδοφόρα εισοδήματα συνεπάγεται επίσης πολλή αφοσίωση και σκληρή δουλειά, προκειμένου να φτάσουμε στην κορυφή. Όταν καθορίζουν τη δουλειά των ονείρων σας, να θυμάστε ότι σχεδόν κάθε εργασία έρχεται με μειονέκτημα του, ακόμη και αν η άλλη πλευρά είναι μόνο η επαναληπτικότητα της ημέρας.

Μια αλλαγή καριέρας δεν είναι απαραίτητο να συνεπάγεται εκτεταμένη επανεκπαίδευση. Πολλοί άνθρωποι που έχουν χάσει τη δουλειά τους μέσα από απολύσεις ή περικοπές, θα διαπιστώσετε ότι οι δεξιότητές τους είναι ακόμα σε ζήτηση, και ότι η εμπειρία τους είναι πολύ χρήσιμες για την εύρεση μια νέα καριέρα. Εάν δεν αισθάνεστε όπως είναι η επανεκπαίδευση, να εξετάσει μια εργασία με μια διαφορετική εταιρεία που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας. Αν θέλετε να πάρετε ακριβώς έξω από το εταιρικό τομέα, οι πιθανότητες είναι καλές ότι μπορείτε να βρείτε μια θέση για τον εαυτό σας ως ανεξάρτητος σύμβουλος ή άλλη περιοχή στην οποία η πείρα σας θα προσθέσει στην εμπορευσιμότητα σας.

Μερικοί άνθρωποι αποφασίζουν ότι στην πραγματικότητα δεν επιθυμούν μια συνολική στροφή 360 μοιρών από την τρέχουσα πορεία της σταδιοδρομίας τους. Σε αυτές τις συνθήκες, είναι και πάλι καλύτερα να αρχίσετε με τις αγορές τις δεξιότητες που αποκτώνται στην προηγούμενη δουλειά σας θα εφαρμοστούν μόνο σε νέες αγορές. Μπορείτε επίσης να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο κάποια επανεκπαίδευση μέσα από το κολέγιο ή πανεπιστήμιο μαθήματα. Υπάρχουν πολλά μαθήματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι άνθρωποι συχνά δεν χρειάζεται καν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για νέες καριέρες τους.

Όποια και αν είναι η απόφασή σας, να θυμάστε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βρει μια νέα δουλειά, όταν δεν είστε απελπισμένοι για ένα. Πάρτε το χρόνο να σκεφτεί μέσα από τις αποφάσεις και τις εφαρμογές σας προσεκτικά πριν από την αποκοπή των δεσμών με την τρέχουσα εργασία σας? μπορεί να είστε έτοιμοι για μια αλλαγή, αλλά θα πρέπει ακόμα να τρώνε στο μεταξύ! Σε περίπτωση που η εταιρεία σας έχει συρρικνωθεί ή άλλη περίσταση που οδήγησε στο να απολυθεί, να μάθετε εάν υπάρχουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για την επανεκπαίδευση μέσω της εταιρείας ή σε οποιοδήποτε από τα επίπεδα της κυβέρνησης. Αυτό μπορεί να δώσει μια καλή οικονομική buffer για το σε-μεταξύ του χρόνου.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar