Selasa, 02 September 2014

συμβουλές και καθοδήγηση

Κυνήγι εργασίας μπορεί να είναι αγχωτικό - τράτες μέσα από τις εφημερίδες, την περιήγηση στο διαδίκτυο, να ανησυχείτε για την κατάσταση του βιογραφικού σας - αλλά με λίγη σκέψη και προγραμματισμό, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας πιο κοντά στην επόμενη δουλειά σας.

1. Πάρτε μερικές συμβουλές

Εάν αγοράζετε ένα σπίτι, μπορείτε να πάρετε συμβουλές? εάν είστε έναρξη μιας επιχείρησης, μπορείτε να πάρετε συμβουλές? αν αλλάζουν θέσεις εργασίας, μπορείτε απλά να προχωρήσει και να το κάνουμε. Μόλις έχετε αποφασίσει ότι θέλετε μια νέα δουλειά, γιατί να μην πάρει το χρόνο για να πάρετε κάποια συμβουλή; Μάθετε ποιες εταιρείες αυξάνονται, τι είδους των μισθών που προσφέρονται για το είδος της εργασίας που κάνετε και τι προοπτικές υπάρχουν για κάποιον με τις δεξιότητες και τα προσόντα σας. Αποκτήστε αμερόληπτες συμβουλές σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας και να εντοπίσει τομείς όπου κάποια επιπλέον εκπαίδευση ή εμπειρία μπορεί να είναι χρήσιμο. Με το να πάρει κάποιες συμβουλές προτού να κοιτάξουμε για μια θέση εργασίας, θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να επιλέξετε τη σωστή δουλειά για σας.

2 Ταξινόμηση βιογραφικό σας - τώρα!

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη της CV συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με το διαδίκτυο, αλλά πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να το αγνοεί, διότι οι υπηρεσίες και οι εργοδότες εξακολουθούν να λαμβάνουν πολλά από κακή σύνταξη και προγραμματισμένη βιογραφικά. Το βιογραφικό σας είναι η πρώτη επαφή με το μελλοντικό εργοδότη σας έχει jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   μαζί σας, γι 'αυτό είναι ζωτικής σημασίας να κάνει μια καλή εντύπωση. Αν δεν είστε σίγουροι για την παραγωγή των δικών σας βιογραφικό σημείωμα, στη συνέχεια επενδύουν σε επαγγελματικές συμβουλές - αξίζει τον κόπο αν σας βοηθά να πάρετε μια καλύτερη δουλειά σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

3. Έρευνας

Μόλις έχετε κληθεί για συνέντευξη, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για την εταιρεία, τόσο πιο σίγουροι θα είστε σε συνέντευξη. Σχεδόν κάθε εταιρεία έχει μια ιστοσελίδα, και οι περισσότεροι θα σας στείλουμε το προϊόν και εταιρικές πληροφορίες, αν σας ρωτήσω για αυτό. Η έρευνα αυτή θα επιτρέψει επίσης σε σας για να ζητήσετε ενημερωμένοι ερωτήσεις στη συνέντευξη.

Ακολουθήστε αυτά τα τρία βασικά βήματα και θα πρέπει να βρείτε τον εαυτό σας σε μια πολύ καλύτερη θέση, όταν πρόκειται για την επιλογή και την εφαρμογή για την επόμενη δουλειά σας.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar